Son mesaj - Gönderen: halil günal - Pazar, 05 Eylül 2010 18:19
mubarek kadir gecenizi en samimi dileklerimle kutlarım. bu gecenin fevzi ve bereketinden yararlanmayı temeni ederim. pehlivan halil efendi tüm eflanilere ve cukur ören köylülere selanlar saygılar hemşerilerim,

Eflani Çukurören Köyü Yardımlaşma Derneği
Eylül 07, 2010, 09:26:52 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Üyeler Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: ZAMAN BİRLİK ZAMANI  (Okunma Sayısı 172 defa)
karataşlı
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« : Şubat 14, 2009, 09:48:03 ÖÖ »

--------------------------------------------------------------------------------
SEVGİLİ ARKADAŞLAR UZUN ZAMANDIR SIKINTISINI ÇEKTİĞİMİZ VE GÖRMEYİ ARZU EDDİĞİMİZ HEMŞERİLERİMİZİN BULUNDUKLARI BÖLGELERDE YEREL YÖNETİMLERDE GÖREV ALMARI KONUSUN DA BU DÖNEM ELHAM DÜLİLLAH ÇOK GÜZEL GELİŞMELER VAR DAHA ÖNCEKİ YAZIMDA EFLANİLİLER SEÇİME HAZIR DEMİŞTİM EVET GERÇEKTEN HAZIR BAŞTA GEBZE ÇAYIR OVA DARICA ZEYTİN BURNU BAĞCILAR OLMAK ÜZERE ÇEŞİTLİ YERLERDEN HEMŞERİLERİMİZ DEYİM YERİNDE İSE ŞAHA KALKTILAR HEPİSİNE BAŞARILAR DİLERİZ UMARIZ HER ŞEY DİLEDİKLERİ ŞEKİLDE GERÇEKLEŞİR TABİ BURALARA ADAY OLMAK TA BAYA BİR MALİYET  GEREKTİRİYOR ÖYLE HER ÖNÜNE GELEN ORALARA GİDEMİYOR ÖNCELİKLE DAHA YOLUN BAŞINDA 1500..2000 YTL PARTİYE ÖDEME YAPIYORSUN BİLDİĞİM KADARIYLA HA BİRDE KENDİ GÜNLÜK PROĞRAMLARIN VAR DERKEN DEDİĞİM GİBİ BİR KÜLFET DE VAR AMA BİRDE HEMŞERİLERİMİZE HİZMET VAR BEN BİLİYORUM Kİ ADAY ADAYI ARKADAŞLARIMIZ ZATEN İŞİN MADDİ YÖNÜNÜ DÜŞÜNMÜYORLAR ONLAR HER BİRİ EFLANİ AŞIĞI EVET BU KONUDA BİR SİYASİ PARTİDEN BEN  DENİZEDE BENİM İÇİN GERÇEKTEN ONUR VERİCİ BİR TEKLİF GELDİ KOCAELİ İL GENEL MECLİSİ ÜYELİĞİ TEKLİFİ GELDİ SEVGİLİ ARKADAŞLAR GERÇEKTEN BU ŞU AŞAMADA HEMŞERİLERİMİZİNDE NE KADAR CİDDİYE ALINDIĞINI GÖSTERİYOR SEVGİLİ ARKADAŞLAR TABİ BENİMDE DAHA ÖNCEDEN BAZI PROĞRAMLARIM OLDUĞUNDAN  VEDE BİZLER HER ZAMAN SÖZÜNÜN ARKASINDA DURAN İNSANLARIZ ONDAN DOLAYI ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLERİMİZİ İLETTİK  VERMİŞ OLDUĞUMUZ VEDE DERNEĞİMİZİN ALDIĞI BİR KARAR DOĞRULTUSUNDA  BÖLÜNMEYE NEDEN OLMAMAK İÇİN KABUL ETMEDİĞİMİ BELİRTMEK İSTERİM SEVGİLİ ARKADAŞLAR HER NEKADAR CAZİP BİR TEKLİF OLSADA ÖNCELİK HEMŞERİLERİMİZİN BİRLİK BERABERLİĞİ  ÖNEMLİ
EVET SEVGİLİ ARKADAŞLAR  GÜN BİRLİK GÜNÜ GÜN BERABERLİK GÜNÜ
HEPİNİZE DUA VE SELAMLAR 
m_ulukaya
mulukaya
Administrator
Newbie

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Şubat 14, 2009, 09:58:53 ÖÖ »

İnşâllah hayırlara vesile olur. Hizmet eden hizmet bulur düşüncesi ile başarılar diliyorum.

m. ulukaya
şerefkarakaya
Administrator
Jr. Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Şubat 17, 2009, 02:37:56 ÖÖ »

kıymetli ova karataşlı hemşerim sizlerin bu düşüncesi çok güzel seni seven kardeşin şeref karakaya.
bu birlik ve beraberliği fırsat bilen bazı hemşerilerimiz kendi menfatı ugruna eflanili hemşerilerimizi bir siyaset malzemesi yapmaları çok üzücü gebzede kuruku olan .koc.kar ef.der .başkanı ve yönetimini bu konuda kınıyorum bizlerin kurdugu ve emek çektiğimiz bu dernegi bir siyaset malzemesi yapılmasına göz yumayalım .bandırma günü altında yapılan bu siyasetçilerin ne işi var bir meclis üyeliği için bu harekete ne gerek var .BENİ KAPIDA KARŞILAYAN YÖNETİME NE DEMELİ AHMET ESER VE ARKADAŞLARI ŞUNU İYİ BİLİNKİ BU KOLTUK KİMSEYE KALMAZ VE KALMAYACAKTIR
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!

MKPortal ©2003-2007 mkportal.it